Hundene 

På disse sider har vi lavet en samlet beskrivelse af vores hunde.

 

Her er en kort beskrivelse af hver hund, samt links til deres resultater, stambøger og gallerier.

 

Klik på et af billederne til højre for at komme ind på hundens side.

Status i hundeholdet

I kennelen har vi Benna HD-A som vores eneste avlstæve, Benna er fra Maj 2011
Midtvejs Corazon er pensioneret fra ALT undtagen hygge, den gamle dame fra 2006 er ved at være lidt halvdøv - men bortset fra det still going strong når hun slippes, bare pokkers besværligt at hun farer vild når hun ikke hører fløjten.


Status på hundene pt. 

Benna er parret med Itro.

 
Benna
Benna er kommet til kennelen da hun var knap to år gammel. Hun er en smuk hund som er trampet ind i alle vore hjerter her i huset. Hun er bare så kærlig og dejlig at omgås. Hun er skøn at arbejde med både når det gælder lydighed, apportering og markarbejde, så Hans-Henrik kunne heller ikke ønske sig bedre!
Benna har vist sig som en stærk avlstæve der giver velgående hvalpe med smukt eksteriør og gode jagtegenskaber, herunder (måske) årets unghund 2018 (vi afventer stadig fintællingen)
DKCH Midtvejs Corazón

 

Cora er familens hyggetante, skader og løbetider har hidtil drillet i forhold til markprøver. Hendes start nummer 2 i åbenklasse udløste 1 pr. og adgang til vinderklasse. Cora blev bedste tæve i åbenklasse (med excellent) på den tyske breton klubs C.B.V. 30 års jubilæumsprøve med fransk dommer og 2. vinder blandt tæverne.

tidligere hunde i kennelen

Grand's Uniq Fanny
Fanny er håbet for en fremtid baseret på Coras linie. Efter frasalget af Katla har vi lagt alle æg i en kurv (næsten), Vi har besluttet at Fanny skalhave den optimale chance for at slå til - uanset omkostningerne!
Vi må se om det bærer hjem.
Fanny blev solgt i 2017.

Foto Pernille Hansen
Grand´s Uniq Nixo
Her sammen med farmand!

Nixo er resultatet af amatørsyndromet, man er simpelthen ikke hård nok i sorteringen.

Nixo er meget klog, han er rolig når han er med mennesker og i fuld vigør når han er på egen hånd. Han er vandglad - virker til at have et gennemført please instinkt.

 

Grand´s Uniq Katla

Katla blev solgt fra i Januar 2013, der var ting vi ikke var tilfredse med i forhold til videre avl.
Katla nåede inden hun flyttede herfra at blive HD-fotograferet med HD-B samt blive udstillet i åbenklasse med resultatet Excellent. En dejlig tæve som ikke nåede i mål!

Midtvejs Penta

 

 

Penta kom til som den første hvalp efter en af vore egne hunde,

Kemien mellem Penta og Hans - Henrik blev aldrig helt perfekt, hun var et kæmpetalent men der var bare et eller andet som ikke føltes rigtigt.

Beslutning om selv at trække kuldet med Cora og Chip og få en ny tæve derfra blev udslagsgivende for Penta´s fremtid.

 

Penta er blevet solgt!

 

Hun har fået et rigtigt godt hjem i Tønder.

Schiøholms Chip

 

Kennelen første hund. Chip blev overtaget som 15 mdr. gammel unghund efter en nomadetilværelse, vi gav ham hans femte hjem. Og hos os fandt han den ro han ikke kunne finde andre steder, eller også var tålmodigheden lidt længere i vores hjem.
DKCH Midtvejs Jixy

 

Jixy kom til som erstatning for Nino, og sikke en erstatning!

Jixy har 1 pr. i ungdomsklasse, åbenklasse og brugsklasse samt en 6 vinder fra DBK forårsvinderklasse. Jixy er DKCH

Midtvejs Nino

Nino var den første breton vi havde fra hvalp, en fantastisk hund som fik et alt for kort liv, vi savner ham stadig. Nino blev sendt til de evige jagtmarker kun 15 mdr. gammel. Hofterne svigtede og var derved skyld i for meget lidelse for den stakkels hund.

Lav din egen hjemmeside med mono.net