Mandag den 25. august begyndte Cora for alvor at bygge rede og hele stuen blev nærmest omrokeret. Temperaturen var faldet som den skulle og det var nu tæt på! Da vi kom hjem om eftermiddagen faldt hun hurtigt til ro og begyndte at gøre klar. Det trak dog i langdrag (synes menneskene) og kl. 22 blev vi enige om at jeg (Kennelmor Birgitte) hellere måtte gå til ro og få noget søvn inden det gik løs - Cora har nemlig de andre gange insisteret på ikke at føde uden mig ved sin side! Cora fulgte med i soveværelset, men gik hurtigt i stuen igen. Hun faldt til ro og hvilede sig fint. Kl 2 om natten "tog fanden ved hende" og hun blæste i soveværelset efter mig og 10 minutter efter jeg ankom til stuen begyndte presseveerne! 2 minutter senere kom første hvalp til verden! Der gik godt to timer før nummer to kom og vi begyndte at blive en anelse bekymrede. Det skulel dog vise sig at være uden grund, for resten af fødslen forløb ganske fint!

På otte timer fødte hun ikke mindre end ti hvalpe. Den sidste var en smuk, men dødfødt hanhund som ikke stod til at redde.
Cora er meget afslappet omkring hvalpene og vi er velkomne til at deltage så meget vi vil - også vores to drenge på 5,5 år og knap 3 år. De sidder oftest inde i hvalpekassen og kæler med de små. Hvalpe er det bedste tidsfordriv i verden for os alle!

Her på siden vil vi løbende opdatere med billeder og tekst fra hvalpenes liv. Klik her for at komme til det fælles hvalpegalleri og klik på menupunkterne til venstre på siden for at komme til de enkelte hvalpes galleri.
Vi opdaterer generelt oftere på facebook - klik her for at komme til kennelens facebookside. Siden åbner i et nyt vindue.


Lav din egen hjemmeside med mono.net