Lørdag den 21. juni 2014 blev vi vækket kl halv otte af Benna. Hun kradsede på terassedøren og var med andre ord brudt ud af hundegården. Det stod hurtigt klart at grunden var at vandet var gået - DYGTIG HUND! Hun kom ind i stuen og HAns-HEnrik tog på arbejde mens Birgitte indtog pladsen som jordemoder. Benna var glad for selskabet og ville have fysisk kontakt konstant. Efter en halv time gik hun så småt igang med at presse og efter yderligere en halv time kom den første hvalp. Der kom først tre hanhunde og efterfølgende kom der så tre tæver. Kuldet var meget homogent og Benna klarede det bare SÅ FLOT! 
Hun faldt hurtigt ind i rollen som mor og var tydeligt meget stolt over de små guldklumper. Hun viser dem gladeligt frem, og nyder al den kontakt og ros der følger med.
Her på siden vil vi løbende opdatere med billeder og tekst fra hvalpenes liv. Klik her for at komme til det følles hvalpegalleri og klik på menupunkterne til venstre på siden for at komme til de enkelte hvalpes galleri.
Vi opdaterer generelt oftere på facebook - klik her for at komme til kennelens facebookside. Siden åbner i et nyt vindue.
Lav din egen hjemmeside med mono.net