VI HAR BUDT BENNA VELKOMMEN I KENNELEN!

Efter lang tids overvejelser og tanker frem og tilbage omkring fremtidens hundehold i kennelen kom der klarhed over tingene; Nixo var alligevel til salg! Vi besluttede os for fremover at køre med rent tævehold da muligheden bød sig for at indkøbe et af de absolut største bretontalenter pt. i danmark. Kemien mellem Benna og Hans-Henrik var som vi kun havde turdet drømme om og derved gav det sig selv - hun skulle bydes velkommen til! 

Data på Benna.
Far: Bourdon d'el Ardour
Mor: Engbjergvejs Abelone

HD-Status: HD-A, indeks 117 pr. 1 april 2013.
Udstilling: VG juniorklasse
Markprøve: 3 starter i UK tæt på succes men ikke det afgørende gennembrud - senest en drabelig førerfejl af undertegnede som (måske) kostede deltagelse i kampen om rypen (det ultimative trofæ for en ung breton).
Apportering: Bestået apportprøve.

Med disse resultater ligger det klart at Benna allerede nu frit kan avle i Kategori 3 Og med en 1 præmie i ÅK vil hun glide ind som en af de absolut tunge tæver i kategori 1.

Benna er kendetegnet ved et stort velanlagt søg i høj fart i en meget god til fortrinlig stil. Farten varierer fra høj til meget høj. Vildtfinderevnen er særdeles god - jagtlysten ekstremt stor - grundet manglende erfaring er effektiviteten endnu ikke helt på plads. 
Vi tror og håber der venter Benna en stor fremtid i dansk hundesport.

Vi ved med sikkerhed at Benna skal parres med Clint d'el ardour på et tidspunkt. Og logikken tilskriver også 2 andre kombinationer. Men foreløbig (inden vi skal avle) skal vi have en præmiering på anerkendt markprøve.

Vi siger mange tak til Anni og Jens Hansen Kennel Strandby for den tillid de har vist os ved at overlade denne perle til os.

Tak!
 
Bennas Stambog
Klik på STAMBOG til venstre for at se Bennas stambog.
Bennas resultater
Klik på RESULTATER til venstre for at komme til siden med Bennas resultater. Her vil vi løbende opdatere med resultater fra markprøver, udstillinger og apporteringsprøver.
Bennas galleri
Klik på GALLERI til venstre for at se en masse skønne billeder af Benna.
Lav din egen hjemmeside med mono.net