Cora blev 7. marts 2013 mor for tredje gang. Det var Coras hidtil bedste fødsel og det hele gik super godt. Cora ville ikke føde i den store hvalpekasse og fik i stedet lov til at være i den lille poda-transportkasse. Kennelmor sad ved kassen og fulgte med og støttede undervejs mens kennelfar stod klar i kulissen til at hjælpe til med vejning og så videre. Cora var meget rolig hele vejen igennem og klarede opgaven til UG.

Vandet gik om formiddagen og fødslen gik så igang over middag - den var afsluttet ved 16 tiden og forløbet kunne ikke have været bedre.

Der kom 6 hvalpe i alt og alle var friske fra starten og er gået godt igang med at spise og nyde livet under varmelampen.

Efter halvandet døgn opdagede jeg, Birgitte, pludseligt en brun plet under en lille hvalpehale og efter nærmere undersøgelse af alle hvalpe viste det sig at hele tre af tæverne var tricolor. Det vil altså sige at kuldet består af følgende: 1 hvid/sort han, en hvid/orange han, tre tricolor tæver og en enkelt hvid/sort tæve.

Her på siden vil vi løbende opdatere med tekst og billeder om og af de små guldklumper. Klik på menufelterne til venstre for at se billeder af en bestemt hund og klik HER for at komme til det fælles hvalpegalleri for kuldet. Hvis du klikker på det lille plus i nederste højre hjørne på et billede kommer de op i stor version og man kan bladre igennem dem sådan.
Hanhunden
Facco er hentet i Frankrig og er årgang 2010. HD - A med HD indeks 117 pr.. 1 januar 2013. Facco er avlsgodkendt hanhund i Dansk Breton Klub. Han er kendetegnet i hans kritikker ved et godt søgsoplæg i god meget god til prima stil med høj eller meget høj fart! Måske en af fremtidens helt store hunde i Danmark.
Lav din egen hjemmeside med mono.net