Cora blev 20. maj 2012 mor for anden gang. Hun klarede opgaven flot, selvom det var lidt tfrægt i starten og lidt hårdt til slut. Også denne gang fik vi mennesker lov til at sidde med i hvalpekassen og hjælpe til, hvilket var en skøn oplevelse og dejligt da vi så kunne hjælpe med at skubbe lidt på når tingene gik lidt for langsomt (og på den måde hjælpe til med at det ikke trak ALT for langt ud for den dygtige mor). Der kom 9 hvalpe i alt, men den ene overlevede desværre ikke.

Cora er en fantastisk mor endnu en gang, men havde de første dage en idé om at de skulle bo i hundesofaen - det synes vi IKKE så det fik vi lidt sjov ud af. Hun bar dem derop og vi bar dem ned igen... Til sidst blokkerede vi sofaen med ting så hun ikke kunne få dem derop, for 8 hvalpe er altså lige i overkanten at holde styr på i en lædersofa!

Her på siden vil vi løbende opdatere med tekst og billeder om og af de små guldklumper. Klik på menufelterne ovenfor for at se billeder af en bestemt hund og klik HER for at komme til det fælles hvalpegalleri.

Lav din egen hjemmeside med mono.net